Twee doden en meerdere gewonden na ernstig ongeval met beknelling, N210 Lekkerkerk

LEKKERKERK – Bij een verkeersongeval op de N210 bij Lekkerkerk zijn zondagmiddag een 29-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Lekkerkerk omgekomen. Daarnaast raakten nog eens vier mensen gewond waarvan tenminste één ernstig. Drie auto’s waren bij het ongeluk betrokken. De hulpdiensten schaalden ook op naar GRIP 1.

De 29-jarige vrouw uit Lekkerkerk werd gisteren in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd maar in de nacht van zondag op maandag overleed zij in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Hulpdiensten, waaronder twee traumahelikopters, rukten massaal uit toen bleek dat twee personenauto’s en een bestelbusje in botsing waren geraakt. Hoe dat is gebeurd, is nog niet bekend. Een van de auto’s belandde in de naastgelegen sloot langs de N210 tussen Rotterdam en Schoonhoven.

De brandweer moest meerdere mensen uit auto’s bevrijden omdat ze bekneld waren geraakt. Een 28-jarige man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Een zevende persoon die in een van de auto’s zat, hoefde niet naar het ziekenhuis. Deze 28-jarige bestuurder is aangehouden door de politie. Er is bij hem een bloedtest afgenomen om uit te sluiten dat hij onder invloed was.

Een aantal van de gewonden is actief bij de brandweer in Lekkerkerk. De man die is omgekomen niet. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Ook worden getuigen gehoord. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

Tekst: AD

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten