Lifeliner ingezet voor medische noodsituatie met kind, Jan Dorrekenskade Oost Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op Tweede Kerstdag was er een medische noodsituatie in een woning aan de Jan Dorrekenskade Oost in Waddinxveen. Ook het Mobiel medisch team werd gealarmeerd en kwam ter plaatse met de lifeliner.

Het bleek te gaan om een kind. Al snel bleek de assistentie van het MMT niet meer nodig en vertrok de heli weer. Wel is het kind overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er is gebeurd, is onbekend.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten