Twee rijstroken afgesloten na ongeval met drie voertuigen op de A20 bij Moordrecht

MOORDRECHT – Op vrijdagavond is er een ongeval gebeurd op de A20 tussen Moordrecht en Nieuwerkerk a/d IJssel. Bij dit ongeval waren drie voertuigen betrokken.

De gealarmeerde ambulancebroeders hebben meerdere mensen nagekeken, waaronder een klein kind. Uiteindelijk werd er één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Het kleine kind kon met een andere auto naar plaats van bestemming. Na het ongeval werden er twee rijstroken afgesloten. Aangezien er niet meer rijstroken zijn, moest het verkeer via de vluchtstrook. Dit leverde een vertraging op van ongeveer een half uur vanaf knooppunt Gouwe. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten