Auto verwoest door brand, Duinhof Leiden

LEIDEN – Op de Duinhof in Leiden is zaterdagavond 29 december een auto volledig verwoest door een felle brand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar kon de auto helaas niet meer redden. Buurtbewoners hebben voorafgaand aan de brand een harde knal gehoord. Daarna stond het voertuig in lichterlaaie.

De eigenaar van de auto gaat uit van een gerichte actie, nadat eerder op 2e kerstdag ook de voorruit van zijn woning werd ingegooid. De auto was net helemaal opgeknapt, aldus de eigenaar. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. De politie doet onderzoek naar de brand.

Foto’s: KJ Fotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten