Brandweer blust containerbrand aan het Zuidplashof in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Deze nacht werd de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand aan het Zuidplashof in Waddinxveen. 

De brandweer kwam ter plaatse en kon de brand al snel blussen door de container vol te laten lopen met water. Een aantal jongeren bevonden zich rondom de container en staken bij aankomst van de politie vuurwerk af. Bij het zien van de politie besloten deze jongeren op de fiets te vluchten. Echter kon de politie, na een kleine achtervolging, een van deze jongeren staande houden.

Foto’s: Franklin Coenen & Ricardo Ernst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten