Brandweer blust containerbrand aan het Zuidplashof in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Deze nacht werd de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand aan het Zuidplashof in Waddinxveen. 

De brandweer kwam ter plaatse en kon de brand al snel blussen door de container vol te laten lopen met water. Een aantal jongeren bevonden zich rondom de container en staken bij aankomst van de politie vuurwerk af. Bij het zien van de politie besloten deze jongeren op de fiets te vluchten. Echter kon de politie, na een kleine achtervolging, een van deze jongeren staande houden.

Foto’s: Franklin Coenen & Ricardo Ernst

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten