Container in brand gestoken Truus Smuldersstraat Leiden

LEIDEN – Zondagavond 30 december rond 21.20 uur is brand ontstaan in een container aan de Truus Smuldersstraat in Leiden.

De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen. Mogelijk is de container aangestoken.

Foto’s : Wouter Hoeben

20181230214049.jpg

20181230214050.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten