Brandweer opgeroepen voor preventieve taak voor buitenbrand, Kerkstraat Waddinxveen

WADDINXVEEN – In Waddinxveen werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand op de Kerkstraat. Er was echter geen brand, maar er was (nog) geen brand. Er lag een grote hoop met hout en pallets vlakbij een boom, een heg en een houten aanbouw.

De gemeente is nog geweest, maar er is besloten om het afval te laten liggen. De bezorgde bewoners houden het in de gaten en dat alles netjes in een ton wordt gegooid.

Foto’s: Rob de Jong

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten