Gewonden na ongeval op de Rijndijk in Zoeterwoude

ZOETERWOUDE – Op maandagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Rijndijk in Zoeterwoude. Twee auto’s klapten hier op elkaar.

Twee ambulances kwamen ter plaatse omdat er sprake zou zijn van meerdere gewonden. Uiteindelijk werd één persoon met in ieder geval een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Ten minste één andere persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De oorzaak moet waarschijnlijk gezocht worden in het verkeerd voorrang verlenen.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten