Papiercontainer vlam gevat Jacques Urlusplantsoen Leiden

LEIDEN – Zondagavond 30 december rond 21.50 uur is brand ontstaan in een papiercontainer aan de Jacques Urlusplantsoen in Leiden.

Oorzaak van de brand is waarschijnlijk brandstichting. De papiercontainer welke tussen meerdere containers staat is door de brandweer snel geblust. De containers zullen morgen, uit voorzorg, door de gemeente tijdelijk worden weggehaald.

Foto’s : Wouter Hoeben

20181230221842.jpg

20181230221843.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten