Brand in schuur aan de Dorpsstraat in Berkenwoude

BERKENWOUDE – Nieuwsjaarnacht om 02:00 werd de brandweer van Stolwijk en van Bergambacht met spoed gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Dorpsstraat in Berkenwoude.

Er bleek een houten schuur in brand te staan. Bewoners waren zelf al bezig met blussen, de brandweer heeft met een straal hogedruk de brand verder geblust. Nadat via controle met de warmtebeeldcamera bleek dat de brand helemaal uit was konden de hulpdiensten weer inpakken en retour kazerne. De schuur liep flinke schade op. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten