Veel schade in woning door brand, Roemer Visscherstraat Waddinxveen

WADDINXVEEN – Rond half 7 op Nieuwjaarsdag werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand op de Roemer Visscherstraat in Waddinxveen. De bewoners zijn na aankomst van de brandweer opgevangen in de brandweerwagen en zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Ook de jonge dochter van het gezin zat hierbij, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. De woning is flink beschadigd, maar de oorzaak is onbekend. De woning is geventileerd en de bewoner zijn naar familie gebracht door een buurman.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten