Lifeliner ingezet bij medische noodsituatie, Leliestraat Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zondagochtend was er een medische noodsituatie in verzorgingshuis de Zevenster aan de Leliestraat in Zevenhuizen. Vanwege de ernst van de situatie werd ook de lifeliner met het Mobiel Medisch team opgeroepen.

Wat er precies is gebeurd, is onbekend. Wel is de patiënt, onder begeleiding van de trauma-arts, met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hierna is de helikopter vertrokken om bij het betreffende ziekenhuis de arts weer op te halen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten