82 jarige man overleden na aanrijding met auto, Willem de Zwijgerlaan Alphen a/d Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Bij een ernstige aanrijding tussen een personenauto en een voetganger op de Willem de Zwijgerlaan in Alphen aan den Rijn is maandagavond 7 januari een 82-jarige man overleden. De man werd eerder in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed.

Omstreeks 18:30 uur werd de voetganger bij een oversteek ter hoogte van de Ambonstraat geschept door een personenauto. Direct na de aanrijding kwamen politie, twee ambulances én het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam ter plaatse. Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd door de hulpdiensten en uiteindelijk in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is met spoed ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de Willem de Zwijgerlaan vanaf de President Kennedylaan afgesloten voor het verkeer. Omstreeks 20:30 uur werd alles weer vrijgegeven.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten