Snorfietser gewond na aanrijding met bestelbus, Langegracht / Zandstraat Leiden

LEIDEN – Even na 3 uur op dinsdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Langegracht/Zandstraat in Leiden. Hierbij klapte een snorfiets op een bestelbus.

De bestelbus wilde afslaan, maar de kruisende snorfiets werd hierbij door de chauffeur over het hoofd gezien waardoor het ongeluk onvermijdelijk bleek. De bestuurder van de snorfiets is enige tijd behandeld in de ambulance waarna deze uiteindelijk naar het ziekenhuis is vervoerd.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten