Kind gewond na voet tussen de spaken, Johan de Wittlaan Gouda

GOUDA – Op donderdagmiddag is een kind met de voet tussen de spaken gekomen van een fiets. Hierbij kwam zijn voet ook klem te zitten en moest door de brandweer bevrijd worden.

Met behulp van het hydraulische gereedschap was het kind snel verlost van de spaken. Hierna is hij door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het voorval heeft kunnen gebeuren is onbekend, maar er zou geen sprake zijn van een ongeval met een andere weggebruiker.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten