Auto belandt op vangrail, Nieuwe Gouwe OZ Gouda

GOUDA – Aan het einde van de zaterdagochtend is een auto nog onbekende op de vangrail terecht gekomen op de Nieuwe Gouwe OZ in Gouda. De automobiliste wilde Gouda inrijden, maar bij het verlaten van de rotonde met de Coenecoopbocht ging het mis.

De bestuurster is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar ze bleek niks te hebben. Ook haar voertuig bleek het ongeval grotendeels te hebben overleefd. Nadat een berger de auto weer op zijn wielen had gezet, kon de vrouw zelf de weg vervolgen met haat bolide. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. Na het ongeval kon men Gouda niet in via de Nieuwe Gouwe OZ, maar nadat de auto weer stond, kon de weg worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten