Brandweer redt tas uit metrocontainer Voortocht Leiderdorp

LEIDERDORP – De brandweer kwam zaterdagmiddag tegen half 5 in de Leiderdorpse wijk Buitenhof een oudere vrouw te hulp die bij het weggooien van afval per ongeluk ook haar tas mèt portemonnee in de container had gegooid.

Die portemonnee bevatte behalve geld ook al haar pasjes. De brandweer kreeg de container open en wist met behulp van een hark de tas te pakken te krijgen. De vrouw was de brandweermannen zeer dankbaar.

Tekst: Leiderdorps Weekblad

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten