Gaslek door graafwerkzaamheden, Engelendaal Leiderdorp

LEIDERDORP – Vrijdagmiddag 11 januari is er tijdens (graaf)werkzaamheden langs het fietspad aan de Engelendaal ter hoogte van de Noorderschans in Leiderdorp een gaslek ontstaan.

De brandweer heeft metingen verricht maar het lek bleek reeds provisorisch gedicht te zijn. Liander is in kennis gesteld en later ter plaatse gekomen. Het fietspad was tijdelijk afgesloten.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten