Melding van beknelling bij auto over de kop, Oostkanaalweg Nieuwveen

NIEUWVEEN – Op zaterdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg in Nieuwveen. De hulpdiensten werden opgeroepen voor een beknelling voor dit ongeluk waarbij het voertuig op zijn kop was beland nadat hij een boom had geraakt.

De bestuurder kon echter zijn voertuig zelfstandig verlaten en raakte niet gewond, waarop de meeste hulpdiensten weer konden inrukken. Wel is de chauffeur aangehouden door politie, omdat er een vermoeden was van rijden onder invloed. Een berger heeft het voertuig meegenomen, waarop de weg weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten