Politie en brandweer halen persoon bij spoor vandaan bij Maximatunnel in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op dinsdagavond kreeg de politie een melding dat er een persoon langs het spoor was gezien bij het Spoorpad, nabij de Maximatunnel. De politie heeft zich over de vrouw ontfermd, met onder meer folie tegen de kou. De brandweer moest er vervolgens aan te pas komen om te helpen de vrouw weer op de normale weg te krijgen.

De brandweer heeft het hek kapot geknipt zodat de politie de vrouw weer op een normale manier op de openbare weg kon krijgen. Zij is gelijk begeleid naar het politievoertuig en vervolgens door de politie meegenomen. De brandweer heeft het hek provisorisch hersteld, wat later weer op de juiste manier gemaakt wordt. Het treinverkeer tussen de stations Waddinxveen en Waddinxveen Triangel reed op dat moment langzaam voorbij het bewuste punt. Waarom de vrouw daar zat, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten