Inzet lifeliner bij medische noodsituatie op de Pater Jornaweg in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op woensdagmiddag was er een medische noodsituatie op de Pater Jornaweg in Waddinxveen. Ook het MMT kwam ter plaatse met de lifeliner.

Het slachtoffer, naar verluid een kind, is enige tijd behandeld waarna er een spoedtransport heeft plaatsgevonden richting een ziekenhuis. Onder begeleiding van de politie (motoren en een voertuig) zijn de twee ambulances met trauma-arts ging het “konvooi” richting het hospitaal. De helikopter stond bij de wokkels, wat veel bekijks opleverde. Het verkeer liep in de toch al drukke avondspits nog wat extra vertraging op door kijkers en het transport. Wat er precies aan de hand was, is onbekend.

Foto’s: Ricardo Ernst & Rob de Jong
Video: Ricardo Ernst

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten