Melding van ongeval met beknelling op de Leidse Schouw in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op zondagmiddag kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval met beknelling op de Eikenlaan in Alphen. Op de kruising met de Leidse Schouw waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

De brandweer heeft geholpen iemand uit het voertuig te halen. Eén persoon is nagekeken door de ambulancedienst, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk moet de oorzaak gezocht worden in het negeren van het rode verkeerslicht.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten