Voertuig rijdt zich vast tegen muur na te krappe bocht, Oude Vest Leiden

LEIDEN – Op hoek van de Druckerstraat met de Oude Vest in Leiden heeft de bestuurder van een bezorgbus van de Albert Heijn zich dinsdagavond 5 februari vastgereden tegen de muur van een woning toen hij een krappe bocht nam.

De brandweer heeft de banden de bus leeg laten lopen in de hoop dat de bus vervolgens los kwam te zitten van de muur, dit bleek echter niet het geval. Toen politie en brandweermensen in de achterzijde van bus stapten lukte het, door het vele gewicht wat in de bus zat, deze los van de muur te krijgen en weg te rijden. De schade aan de bus lijkt voor chauffeur gelukkig mee te vallen.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten