Dakplaat en zeil hangen los boven de weg, Elisabethhof Leiderdorp

LEIDERDORP – De brandweer van Leiden heeft donderdagmiddag 7 februari een dakplaat en zeil van het dak van een pand aan de Elisabethhof in Leiderdorp verwijderd nadat dit los hing boven de weg.

Nadat beide verwijderd waren en de situatie weer veilig was, zijn de politie en brandweer retour gegaan.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten