Auto raakt van de weg, ramt boom en belandt in het water Provincialeweg – N210 Bergambacht

BERGAMBACHT – Vrijdagmiddag rond 17:45 werden ambulance, politie en brandweervoertuigen uit Bergambacht, Schoonhoven en Gouda gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Provincialeweg (N210) bij Bergambacht.

Tussen Bergambacht en Lekkerkerk/Berkenwoude bleek bij een éénzijdig ongeval een auto te water te zijn geraakt. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak van de weg, botste tegen een boom en belandde in het water.

Voor dat de brandweer ter plaatse kwam, was het slachtoffer al uit de auto gekomen en werd door omstanders opgevangen. De ambulance liet even op zich wachten omdat deze vanuit Alphen a/d Rijn moest komen. Toen deze eenmaal ter plaatse was is de bestuurder nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een berger heeft het voertuig uit het water getakeld en afgevoerd. De N210 was tussen Bergambacht en afslag Berkenwoude enige tijd afgesloten.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten