Man zwaar gewond na ongeval met beknelling, N228 Haastrecht

HAASTRECHT – Op vrijdagmiddag rond 16.15 uur is er een ernstig ongeval gebeurd op de N228 / Provincialeweg West bij Haastrecht. Bij het ongeluk waren in totaal vier voertuigen betrokken. Eén van de bestuurders raakte door het ongeval bekneld in zijn voertuig.

De brandweer is langere tijd bezig geweest om de man uit zijn voertuig te bevrijden. Dit gebeurde allemaal onder begeleiding van het ambulancepersoneel. Nadat hij na al die tijd uit zijn benarde positie was bevrijd, is hij onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Nabij de A20 bij Moordrecht is de trauma-arts ingestapt, welke was ingevlogen met de lifeliner 1. De andere bestuurders zijn nog gecontroleerd, maar of zij uiteindelijk ook zijn vervoerd naar het ziekenhuis is onbekend.

Volgens getuigen was er een voertuig op de andere weghelft beland waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren. Voor de exacte toedracht heeft de VOA onderzoek gedaan. De N228 was geruime tijd afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Rob de Jong, Duncan Kraaijer, Daniel Versteeg & Mila Bruijniks

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten