Voertuig raakt te water aan de Ridder van Catsweg in Gouda

GOUDA – Zaterdagmiddag 9 februari werde even voor 16.00 uur de hulpdiensten waaronder brandweer, politie, ambulance en het Mobiel Medische Team gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Ridder van Catsweg in Gouda.

Ter plaatse bleek er een voertuig door onbekende oorzaak te water zijn geraakt. De inzittende van het voertuig konden snel uit het voertuig komen waarop de gealarmeerde brandweer deels kon worden afgemeld, ook het mobiel medische team kon kort na de melding worden afgemeld. De inzittende is met onbekende verwondingen vervoerd met de ambulance.

De berger van  bergingsbedrijf BCU is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig weer op het droge geholpen waarop deze is meegenomen door de berger.

Foto’s : Duncan Kraaijer & Remco F. Gerritsen

    

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten