Boom waait om over fietspad aan het Joop Vervoornpad in Leiden

Leiden – Zaterdag 9 februari werd de brandweer rond kwart voor 11 gealarmeerd voor een stormschade aan het Joop Vervoornpad in Leiden.

Ter plaatse bleek er een grote boom te zijn omgewaaid. Deze boom versperde een fietspad wat voor hinder zorgde. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de boom kort gezaagd om het fietspad weer bereikbaar te maken. Hierop kon de brandweer inpakken en retour kazerne.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten