Muurbevestigingen van steiger raken los door harde wind aan de Rossinidreef in Voorschoten

Voorschoten – Zaterdag 9 februari werden brandweer en politie gealarmeerd voor een stormschade aan de Rossinidreef in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek het te gaan om een steiger welke tegen een pand aan stond waarvan de muurbevestigingen waren losgekomen.

Omdat men bang was dat de steiger mogelijk om zou vallen heeft men geprobeerd de steiger vast te maken. Dit was enigszins gelukt door de steiger met een (span)-band vast te maken, echter bewoog de steiger hierna nog steeds. De aannemer is uiteindelijk ter plaatse gekomen en in overleg met hem heeft men besloten het complete zeil te verwijderen zodat de wind er geen grip meer op kon krijgen. De brandweer heeft met behulp van de autoladder een groot deel van het zeil verwijderd, de aannemer neem de rest van de werkzaamheden op zich en gaat er voor zorgen dat de steiger snel weer vast en veilig komt te staan.

Foto’s & Video: District 16 / K. Jongen – KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten