Fietsster aangereden door bestelbus, Albert Plesmanplein Gouda

GOUDA – Op donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het Albert Plesmanplein in Gouda. Tijdens het oversteken ter hoogte van de Esso werd een overstekende fietsster aangereden door een bestelbus.

De fietsster is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar zij hoefde uiteindelijk niet mee naar ziekenhuis en kon zelf de weg weer vervolgen. De bestelbus had lichte schade maar kon ook naar de eindbestemming doorrijden. Vanwege het ongeval kon tijdelijk het gemotoriseerde verkeer van het Plesmanplein niet de Statensingel op. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Mila Bruijniks & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten