Melding brandgerucht blijkt geknapte elektriciteitskabel Bosweg Stolwijk

STOLWIJK – Maandagavond 18 februari om 18:45 werd de brandweer van Stolwijk met spoed gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Bosweg in Stolwijk. Ook de politie kwam met spoed ter plaatse.

Vrijwel direct aan het begin van de Bosweg, vanaf de Beijerscheweg gezien, bleek een elektriciteitskabel te zijn gebroken.

Volgens omstanders was er een zwaan tegenaan gevlogen. De kabel lag te knetteren en hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd.

De brandweer heeft de situatie beoordeeld en gecontroleerd maar kon verder niets betekenen. Ook het geknetter was inmiddels niet meer waarneembaar. Met behulp van lint is de losliggende kabel afgezet waarna brandweer en politie retour konden. Stedin zal deze avond het probleem nog komen verhelpen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten