Gewonde na aanrijding tussen twee fietsers Burgemeester Mijssingel Gouda

GOUDA Op woensdagmiddag 20 februari is er rond 15.30 uur een gewonde gevallen bij een aanrijding tussen twee fietsers op de Burgemeester Mijssingel in Gouda.

De aanrijding gebeurde op de kruising met de Burgemeester Jamessingel. Een vrouw op leeftijd is gewond geraakt bij de aanrijding. De ambulance en politie zijn ter plaatse gekomen om zich over het slachtoffer te ontfermen. Na behandeling op locatie is de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd. Het andere slachtoffer kwam met de schrik vrij.

Na de aanrijding is enige tijd hinder geweest voor de fietsers op zowel het fietspad op de Burgemeester Mijssingel als de Burgemeester Jamessingel.

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten