Paard uit de sloot gered, Tweede Moordrechtse Tiendeweg Gouda

GOUDA- Op zondagmiddag is een paard door nog onbekende oorzaak in de sloot terecht gekomen aan de Tweede Moordrechtse Tiendeweg in Gouda. De brandweer rukte uit om te assisteren het dier weer op het droge te helpen.

De brandweerlieden hebben samen met anderen en m.b.v. touwen het paard uit de sloot weten te trekken. Nadat dit was gelukt, kon de eigenaar richting een veilige plek met het dier. Of er verwondingen zijn overgebleven aan het avontuur, is onbekend.

Foto’s: Mila Bruijniks & Ricardo Minten

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten