Brand in schuur aan de Tentweg in Stolwijk

STOLWIJK – Woensdagavond 27 februari rond 19:45 werd de brandweer van Stolwijk en de autoladder van post Bergambacht met spoed gealarmeerd voor een gebouwbrand agrarisch aan de Tentweg in Stolwijk.

In een relatief grote schuur achter een woning langs de Tentweg bleek brand te woeden op de 1e verdieping van de schuur. Door snel optreden van de brandweermensen bleef de brand beperkt.

Nadat de brand geblust was kon de brandweer weer inpakken en retour kazerne. De schuur heeft enige schade opgelopen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten