Auto belandt op vangrail, N446 Leiderdorp

LEIDERDORP – Op de N446 ter hoogte van de A4 brug bij Leiderdorp ging het zondagmiddag even mis. Een personenauto belandde hier door nog onbekende oorzaak op de vangrail waarna het voertuig vast kwam te zitten.

Er raakte niemand gewond. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten