Kop staart aanrijding door overstekende eend, Schielandweg Nieuwerkerk a/d IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op zondagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Schielandweg (N219) bij Nieuwerkerk. Nabij het benzinestation ging een auto in de remmen vanwege een overstekend eend. De automobilist daarachter had dat te laat in de gaten waardoor de aanrijding het gevolg was.

Eén van de bestuurders is nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn meegenomen door een berger. De overstekende eend heeft de gedurfde oversteek overleefd en was al snel gevlucht.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten