Melding van beknelling bij auto op zijn dak, Schielandweg Nieuwerkerk a/d IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op zondag heeft er rond 16.45 uur een ongeval plaatsgevonden op de Schielandweg (N219) bij Nieuwerkerk. Bij het verlaten van de rotonde nabij de Burg. Van Heugtenlaan belandde een auto op zijn kop. De hulpdiensten rukten hierop uit voor een beknelling.

De twee inzittenden, een vrouw en een kind, konden vrij snel het voertuig verlaten en zijn vervolgens nagekeken in een ambulance. De brandweer had daarna het voertuig weer op vier wielen gezet. Na een controle bleken beide personen niet naar het ziekenhuis te hoeven. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig mee te nemen. Na het ongeval was de weg dicht vanaf Nieuwerkerk richting Capelle.

Foto’s: Rob de Jong & Duncan Kraaijer

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten