Zoektocht na aantreffen scooter in het water langs de Goudseweg in Stolwijk

STOLWIJK –  Zondagmiddag 3 maart rond 15:45 werd de politie en de brandweerposten van Stolwijk, Gouda, Bergambacht & Schoonhoven met spoed gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Goudseweg / N207 in Stolwijk.

Ter hoogte van de kruising met de Beijerscheweg hadden omstanders een scooter in het water zien liggen en hierop de hulpdiensten gebeld. De brandweer heeft met een duiker het water afgezocht naar een eventueel slachtoffer maar deze werd niet aangetroffen. Na een aantal zoekslagen ging men er vanuit dat er niemand in het water lag.

De brandweer heeft de scooter uit het water gehaald en het incident verder aan de politie overgedragen. Zij zullen op hun beurt de herkomst van het voertuig onderzoeken. Op de scooter was geen kentekenplaat meer aanwezig.

Foto’s: Marco van Bemmel & Ricardo Minten

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten