Botsing tussen auto en vrachtwagen op af- en toerit Hazerswoude van de N11

HAZERSWOUDE – In de bocht van de op/-afrit van de N11 bij Hazerswoude-Rijndijk is maandagochtend 4 maart een personenauto tegen een vrachtwagen gebotst.

Het slachtoffer van dit voertuig is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer kon na het ongeval maar één rijstrook gebruiken. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten