Auto in de sloot bij afrit Sassenheim van de A44

SASSENHEIM – De politie, brandweer, ambulancedienst én Rijkswaterstaat werden woensdagochtend even over half 8 gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water aan de afrit van de A44 bij Sassenheim. Op locatie bleek een voertuig op de afrit uit de bocht te zijn gevlogen en te water te zijn geraakt.

De bestuurster van het voertuig kon met droge voeten de kant bereiken en raakte ook niet gewond. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen voor het bergen van het voertuig.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten