Dakbedekking waait los en komt op auto terecht, Colenbranderstraat Leiden

LEIDEN – Aan de Colenbranderstraat in Leiden is donderdagavond 7 maart de dakbedekking van een dakkapel eraf gewaaid door de harde wind. De dakbedekking is hierbij terecht gekomen op een tweetal geparkeerde voertuigen, een van deze voertuigen liep hierbij zware schade op aan de voorruit.

De brandweer heeft met behulp van de autoladder het dak van het dakkapel, met een dekzeil – voor zover mogelijk, afgedekt.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten