Dakpannen liggen los op monumentaal pand, Willem Vroesenpark Gouda

Gouda – Dinsdagochtend 12 maart is de brandweer rond 9.00 uur opgeroepen voor een losse dakpan die erg gevaarlijk lag op het Willem Vroesenplein in Gouda.

Een dakpan van het Willem Vroesenhuis lag aan de zijde van de tuin net boven de deur gevaarlijk los. De brandweer is ingeschakeld om dit gevaar op te komen lossen en kwam met de tankauto en ladder ter plaatse. Om bij het dak te kunnen komen zijn enkele boomtakken die hinderlijk zaten weg gezaagd.

Vervolgens is de brandweer naar boven gegaan, maar omdat de dakpan aan de andere zijde van het dak lag kon de brandweer deze met de ladderwagen moeilijk bereiken. Eén van de brandweermannen is via een dakraam van één van de buurtbewoners het dak opgegaan. Gezekerd aan de korf van de ladder is hij omhoog geklommen om de dakpan goed en veilig te leggen. Ook is er aan de andere zijde van het dak nog een dakpan goed gelegd. Uiteindelijk was de situatie weer helemaal veilig.

Over de Auteur

Mijn naam is Ricardo Ernst. Ben 21 jaar en kom uit Gouda. Al jaren lang fotografeer ik voor mezelf en voor persbureau's en sinds augustus 2016 fotografeer ik ook voor 112HM.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten