Nieuwe daken niet bestand tegen harde wind, Hortus Gouda

GOUDA – Op de Hortus (Westergouwe) waren vanmiddag dakpannen van meerdere huizen gewaaid. Volgens de woningcoöperatie was het probleem bekend, maar mochten ze geen werklui het dak op sturen vanwege de wind. De brandweer werd daartoe ingeschakeld om de overige losse dakpannen van het dak te halen.

De woningcoöperatie was zo inventief om met diverse vellen papier te waarschuwen voor afwaaiende dakpannen.

Tekst: AD

Foto’s: Mila Bruijniks & Ricardo Ernst

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten