Aanrijding met twee voertuigen Provincialeweg N207 Rijnsaterwoude

RIJNSATERWOUDE – Woensdagmiddag 13 maart rond 17.30 uur heeft een aanrijding plaats gevonden op de Provincialeweg N207 op de rotonde met de Vriezeweg in Rijnsaterwoude.

Bij de aanrijding zijn een aantal inzittenden waaronder een baby van 11 maanden nagekeken in een ambulance, gelukkig bleek er niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept.

Foto’s : Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten