Drie voertuigen betrokken bij aanrijding op de A20 bij Moordrecht

MOORDRECHT – Tijdens de woensdagavond spits is er een aanrijding gebeurd op de A20 bij Moordrecht. Hierbij waren in totaal drie voertuigen betrokken.

De gealarmeerde ambulancedienst heeft een controle uitgevoerd, maar uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft meerdere voertuigen meegenomen. Na het ongeval ontstond er een flinke file.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten