Brand in slooppand na barbecue, Oosthoef Gouda

GOUDA – Aan het begin van de donderdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand “industrie” aan de Oosthoef in Gouda.

De politie kon verklaren dat er mensen in een slooppand aan het barbecueën waren. Hierdoor had een deel van het pand vlam gevat. De situatie was wel snel onder controle waarop de brandweer terug kon naar de kazerne.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten