Lifeliner ingezet voor medische noodsituatie, Tuinbouwweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op donderdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Tuinbouwweg in Waddinxveen. Ook het traumateam werd ingevlogen met de lifeliner.

De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het slachtoffer. Wat er uiteindelijk precies aan de hand was, is niet duidelijk. Na de inzet spoedde het MMT zich terug naar de heli, welke geland was bij de Hugo Poortmanstraat, voor een volgende inzet.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten