Aanrijding tussen meerdere voertuigen op de Zwarteweg in Gouda

GOUDA – Zaterdagmiddag werden politie en ambulance om 15:20 gealarmeerd voor een ongeval op de Zwarteweg in Gouda.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen meerdere voertuigen. Vermoedelijk had de bestuurder van het achterste voertuig te laat door dat de andere auto’s stil stonden en kon deze niet meer op tijd remmen. Na controle in de ambulance bleek er gelukkig niemand ernstig gewond te zijn. Nadat de schadeformulieren ingevuld waren konden de politie en ambulance weer retour.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten