Brandweer verwijdert gevaarlijk hangende boom aan de Oudeweg in Reeuwijk

REEUWIJK – De brandweer van Reeuwijk en Gouda werden deze ochtend rond 10:50 gealarmeerd voor een stormschade op de Oudeweg in Reeuwijk.

Ter plaatse stond een boom op omwaaien op een plek waar die middag een hardloopwedstrijd plaats zou vinden. De brandweer heeft besloten om met behulp van de autoladder de boom kort te zagen zodat het gevaar was geweken. Door de harde wind en de grootte van de boom was het veilig omzagen van de boom een flinke klus. Na enige tijd was een groot gedeelte van de boom omgezaagd en was het gevaar geweken en kon de weg worden vrijgemaakt. Hierop kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten