Omgewaaide boom verspert de weg, Staringlaan Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zaterdag werd de brandweer opgeroepen vanwege een stormschade op de Staringlaan in Waddinxveen. De wind was een boom te veel geworden waardoor deze omwaaide. Hij kwam hierbij op de weg terecht.

De brandweer heeft de boom in stukjes gezaagd en deze stukken allemaal in de berm gelegd. Vervolgens werd de straat weer schoongeveegd. Na een klein uur was de weg weer vrij. Automobilisten moesten extra omrijden vanwege de wegwerkzaamheden op de Willem de Zwijgerlaan. Gelukkig kreeg de brandweer nog wat extra hulp bij het afvoeren van wat hout, dit werd door een man meegenomen die voorlopig de open haard weer kan opstoken. De boomstam en alle takken zullen later door gemeente worden verwijderd.

Foto´s: Rob de Jong & Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten